Välkommen till vår chokladvärld!

På Sveriges bäst bevarade empireslott har vi möjligheten att guida er in i en värld av choklad och praliner. Vi brinner för smakkombinationer och service. Hos oss får du alltid en härlig smakupplevelse i en fantastisk miljö! Café med lättare lunch, god fika och chokladbutik. Välkomna!

Vår mysiga Afternoon Tea, i chokladtema. En gång i månaden dukar vi upp vår buffé.  

Vårt egna surdegsbröd, ost från Skottorps Mejeri, marmelader, mousser, macarons, praliner med mera. 159kr /person. Boka bord på 0735044646 eller drop in i mån av plats. 

Kommande Afternoon Tea 25 februari och 25 mars 2018 

Välkomna att boka kl 12 eller kl 14!

 

 

 

Beställ din tårta hos oss, välkommen till butiken med din förfrågan samt beställning, minst 3 dagar innan avhämtning.  


 Moussetårta med Chokladmousse, vit chokladmousse, hallon eller passionsfrukt. Kombinera ihop dina 2 favoritsmaker. Vi bakar tårtan med chokladbottnar. Välj gärna till vit rostad choklad i tårtan för lite spännande effekt. Har du andra önskemål?

Mockatårta med äkta mockasmörkräm varav ett lager med choklad i samt 2 lager marängbottnar. Fantastisk smakkombination och en bra balans som inte för söt!

Tryffeltårta med browniebotten och tryffeltäcke

Salt Caramelle mousse med vår saftiga browniebotten


8bitars 280kr, 12 bitars 350kr, 15 bitars 400kr
Carina 0735-044646


 Bästa vännen, någon du håller kär  eller den som behöver det allra mest... vi har presentaskar, chokladprodukter och fina gåvor att ge bort till nära och kära!

Eller varför inte unna dig något lite extra själv?

Våra handtillverkade chokladpraliner har hög smak, tillverkade helt utan konserveringsmedel, inga nötter eller mandel i produktionen  och gjorda med 100%  kärlek

 

Exklusiva chokladpraliner i exklusiv miljö!

En god chokladfika i vårt café

Vi tar emot beställningar från företag och privatpersoner

Presentförpackningar för alla tillfällen